Het programma

Programma

Tweevoud bracht een muzikaal clowneske show voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waarbij ook volwassenen zich zeker hebben geamuseerd. Tijdsduur: 60 min.

Live muziek met vlotte vrolijke Nederlandstalige liedjes, afgewisseld met korte komische acts met daarin veel pantomime, clownerie en toneel.

Het thema vriendschap vormde de rode draad in het programma van Tweevoud.

Thema’s als vertrouwen & wantrouwen, jaloezie & gunnen, ruzie & goedmaken, irritatie & tolerantie zijn op zeer herkenbare wijze in de acts verwerkt en werden duidelijk uitgespeeld. Alle acts en liedjes waren een afgerond geheel, zodat een grote flexibiliteit in samenstelling en tijdsduur van het programma mogelijk was.

Tweevoud wist het publiek zo tot actie te prikkelen, dat “lange-zit-kriebels” absoluut geen kans kregen.

Tweevoud bracht eigen, vlotte & vrolijke Nederlandstalige muziek.

De speciaal voor hun gearrangeerde liedjes werden tweestemmig gezongen en live real-time door hunzelf begeleid op gitaar en keyboard. Titels, waaronder “Feestje”, “Weet je wat je worden wilt”, “Altijd lol”, “Vrije dag”, “Vakantie”, “Kleine broertje” bleken al snel hitgevoelig en gaven duidelijk de inhoud weer.

Jos & Roel zijn de beste vrienden!

Toch gebeurden er dingen waardoor hun vriendschap in gevaar kwam. Zijn ze dan toch weer de beste vrienden geworden……?

Liedjes werden afgewisseld met verrassende acts & sketches. Niet alleen de kinderen, maar zeker ook de volwassenen, werden op een actieve manier bij het programma betrokken.

Meezingen, meeklappen, meebewegen en ook nog mee op het podium maakte het programma van Tweevoud tot een onvergetelijke happening.

Niet voor niets is de slogan ontstaan:

” Waar TWEEVOUD is geweest, is door kinderen écht gefeest! “

Tweevoud was altijd erg flexibel in het samenstellen van hun programma. Afhankelijk van de leeftijd en het niveau van de doelgroep kon Tweevoud het programma aanpassen qua tijdsduur, tempo & woordgebruik.

Per gelegenheid kon Tweevoud toewerken naar een feestelijk hoogtepunt, zoals bij b.v. een prijsuitreiking, openingshandeling, cadeau overhandigen, … etc.